Training
Deep Democracy level 1

Tijdens deze tweedaagse training wordt de methode Deep Democracy in zijn geheel geïntroduceerd. 

Je leert..

Je leert basisprincipes en  krachtige tools van de Lewis methode Deep Democracy zelf toe passen. We focussen op hoe je bij besluitvorming het minderheidsbelang in kunt brengen en benutten. En we geven inzicht in de werking van rationele en emotionele patronen in een groep.

Deep Democracy

Wil je alle meningen naar boven krijgen? Besluiten nemen waaraan iedereen zich kan verbinden? Met meer betrokkenheid vergaderen? Wil je leren omgaan met een diversiteit aan meningen in een groep? Of wil je op een andere manier kijken naar wat er leeft in de groep, zien welke spanningen en conflicten er spelen?

Deep Democracy geeft je hiervoor diverse handvatten.

In de training Deep Democracy level 1 krijg je de theorie en gespreksmodellen.

Door oefening en ervaring leer je deze direct door te voeren in je werk en privésituaties.

Voor wie

Deep Democracy Level 1 is een (gespreks)methode voor iedereen die met groepen werkt; van het voeren van tweegesprekken tot werken met grote groepen. Denk hierbij onder andere aan trainers, (team)coaches, leidinggevenden, procesbegeleiders, docenten, (gespreks)facilitatoren, HR-adviseurs en teamleiders.

Menu training

  • Check-in & check-out;
  • Inleiding theorie en basisprincipes: (on)bewuste van de groep, vormen van besluiten en ‘terroristenlijn’
  • De stappen van Deep Democracy
  • Methodieken om conversaties te voeren zoals het gesprek op voeten, een debat en pijlen gooien.
  • Roltheorie en hoe dat werkt in groepen
  • Het belang en de rol van neutraliteit
  • Patronen en edgen in de groep

Inhoud training

Deelnemers maken kennis met fundamentele theorie en direct bruikbaar diagnostische modellen en technieken. We gaan veel oefenen zodat de tools meer vertrouwd worden bij het gebruik ervan. Tevens staan we stil bij je eigen rol als facilitator en de metaskills. Leren door te doen en verdiepend leren staan centraal in deze twee dagen. Bij mooi weer kunnen we heel goed buiten oefenen.

Wat je krijgt

Na de training ontvang je een officieel Lewis Deep Democracy (LDD) level 1 certificaat. Ook krijg je toegang tot de internationale site van Deep Democracy, waardoor je gebruik kunt maken van documenten, filmpjes en theorie over LDD. Uiteraard zijn er vele mooie vervolgstappen mogelijk. Ik vertel je daar graag meer over.

Investering training

€ 1.095,- P.P. incl. BTW en locatie, ontbijt, lunch, diner, drinken, overnachting, materiaal en officieel certificaat Lewis Deep Democracy level 1

Locatie

De trainingen vinden plaats bij Landgoed Zonheuvel te Doorn. Uiteraard is het mogelijk om de training in company te volgen met een prijs op maat. 

Data training

 
  • 15 & 16 april 2024 Landgoed Zonheuvel te Doorn
  • 30 & 31 oktober 2024 Landgoed Zonheuvel te Doorn
Deep Democracy

Tijden training

Start om 9.30 uur tot 17.00 uur

We werken met groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

Over mij

Als bevlogen trainer, coach en facilitator van groepen en individuen heb ik meer dan 30 jaar ervaring. Ik ben officieel gecertificeerd en geregistreerd instructor Lewis Deep Democracy. Mijn expertise en skills  onderhoud ik door supervisie met Myrna Lewis, intervisie met vakgenoten en het werken met diverse groepen. Ook reflecteer ik dagelijks op wat ik voel, denk en doe.     

De filosofie en methode van Deep Democracy spreken mij erg aan. Gerlanda weet Deep Democracy op een inspirerende en praktische manier te behandelen. Ze neemt je mee in haar verhalen en laat je anders kijken en oefenen met besluitvorming en conflict. Deze training Deep Democracy level 1 is absoluut een aanrader!

Bert ten Kate

Actuary MCM

4.7/5

Training Deep Democracy level 1

Als je ook interesse hebt en alle wijsheid uit de groep wilt horen en benutten, meld je dan aan. Je bent van harte welkom!